keskiviikko 14. marraskuuta 2012

YHTEISNÄYTTELY JA JOULUPUOTI


Galleria Pikantissa alkoi maanantaina Padasjoen taideyhdistyksen jäsenten yhteisnäyttely (12.11.2012 - 4.1.2013) ja joulupuoti.
Taidetta ovat tuoneet Pikanttiin 21 jäsentä eli Matti Hokka, Melissa Holm, Mervi Holm, Kati Jalli, Ritva Koskinen, Inka Kuisma, Kerttu Mertsalmi, Paula Mertsalmi, Kauko Mielonen, Hanna Mäkinen, Lilja Mäkinen, Marketta Mäntynen, Laila Paarvio, Tuula Parviainen, Päivi Peltonen, Aimo Riihinen, Anja Santalahti, Seija Suppula, Antero Taipale, Tapani Uronen ja Pirkko Virkki.


 Pirkko Virkin Yömyrsky

Suurin osa teoksista on öljy- ja akryyli- ja akvarellimaalauksia. Lisäksi on pastelli-, tussi- ja sekatekniikkatöitä. Ikkunapenkiltä löytyy myös maalattua posliinia.

Hanna Mäkisen maalaus Dingo

Näyttelyssä on paljon raikkaita, vahvoilla väreillä toteutettuja maalauksia. Osa töistä on taas herkkiä, vaalein värein tehtyjä tauluja. Jokaisen taiteilijan kädenjälki on persoonallista, joten kaikki työt yhdessä luovat mielenkiintoisen vaikutelman.
Ensimmäistä kertaa Pikantin yhteisnäyttelyyn osallistuu nuori padasjokelainen Hanna Mäkinen, joka on tuonut näyttelyyn kirkkaanvärisiä eläinaiheisia maalauksiaan.
Joulupuoti
Pikantin salin puolella on taas runsaasti käsitöitä tarjolla. Taideyhdistyksen jäsenet ovat tehneet runsaasti taidokkaita villasukkia, lapasia, huiveja, myssyjä, koruja, koreja, poppanoita, mattoja, nukkeja, nukenvaatteita ja paljon muuta. Varmasti moni asiakas löytää tästä valikoimasta sopivia joululahjoja.
Muotinäytös Pikantissa

La 24.11. Pikantti on auki 10 – 16. Yhdistyksen jäsen Päivi Peltonen Tuuloksesta järjestää silloin klo 12 – 13 muotinäytöksen Pikantissa. Hän tuo siihen itse tekemiään vaatteita, joista osan hän on tehnyt poronnahasta ja lampaantaljasta.
Padasjoen keskustassa on klo 13 – 16 on yrittäjien joulunavaus. Taideyhdistys tarjoaa silloin asiakkaille kuumaa glögiä.