torstai 2. heinäkuuta 2015

MAISEMAMAALAUKSIA PIKANTISSA 29.6. - 31.7.2015

Galleria Pikantissa on alkanut nastolalaisen Teemu Kasken (s. 1972) taidenäyttely. Hänen perheeseensä kuuluu vaimo ja kaksi tytärtä. 

Hän on maalannut suomalaisia maisemia vuodesta 1999 lähtien. Hän on opiskellut taidetta omatoimisesti. Kasken tärkeänä kannustajana ja rohkaisijana on toiminut taidemaalari Juhani Honkanen.

Nyt hänen maalauksiaan on kolmatta kertaa Pikantissa.


​Jyrävä Kuusamo

​Ilta saapuu


Teemu Kaskella on omat työ- ja taidenäyttelytilat kodin yhteydessä Nastolassa. Hän on kunnan palkkalistoilla tehden kaavoitus- ja mittaustöitä. Taiteen tekeminen on hänen toinen työnsä. ​Pihlajavesi

Kasken maalaukset kuvaavat suomalaista luontoa kauneimmillaan. Hän haluaa välittää taiteellaan katsojalle mielenrauhaa. 


​Kesäloma

Hän maalauksissaan näkyy upeasti valon ja varjon vaihtelu maisemissa eri vuodenaikoina. Värit hehkuvat esimerkiksi mäntyjen kyljissä keltaisena, punaisena ja violettina valon suunnasta riippuen. Värikylläisyyden lisäksi maalauksista huomaa kuinka uskollisesti ne kuvaavat maisemia sellaisenaan. Kaikki näyttelyssä olevat työt on tehty sekä öljy- että akryyliväreillä. 


​Metsäpolku ja Puro

Hänellä on ollut vuosittain useita näyttelyitä omassa ateljeegalleriassaan Nastolassa. Hänellä on vuosien mittaan monia yksityisnäyttelyitä eri gallerioissa, mm. Juhani Honkasen Honkalinnassa. Teemu Kaski on osallistunut sekä Suomen Taiteilijat ry:n että myös monien muiden tahojen yhteisnäyttelyihin. 
Tällä kertaa Pikantissa on taiteilijan 23 maalausta.


​Hakohuittu