maanantai 10. lokakuuta 2016

PADASJOEN LASTEN TAIDENÄYTTELY 9.10. - 11.11.2016

Galleria Pikantissa on alkanut Padasjoen lasten taidenäyttely. Esillä on töitä Kullasvuoren koulun oppilailta, Majavan ja Pikkumajavan päiväkotien lapsilta ja perhepäivähoidossa olevilta lapsilta.


Majavan päiväkodin Peukaloiset ovat tehneet marmorointitekniikalla sokerivesitaidetta. Viskarit puolestaan ovat koonneet puiden lehdistä ”Kesästä syksyyn” -työn.


Esikoululaiset ovat kuvanneet mieleisensä kohteen Padasjoen keskustasta sekä Majavan päiväkodin pihalta kolmiulotteisiin ”Palanen Padasjokea” -askarteluihinsa.


Pikkumajavan lasten töissä näkyy lentäviä syksyn lehtiä.
Ekaluokkalaiset ovat tehneet sateenvarjoaiheisia kollaaseja. Tokaluokkalaiset ovat muovailleet massasta syksyn satoa kartongista askartelemiinsa koreihin.


3a-luokan oppilaat ovat piirtäneet kuvia täysistä mustikkakoreista. 3b-luokkalaiset puolestaan ovat käyneet rantaretkellä Kirkkolammin puistossa. Tiesitkö, että lammessa on todella paljon elämää? Akvarelleissaan he ovat kuvanneet sitä värikkäästi.


4a-luokkalaiset ovat maalanneet akvarelleja hämähäkinseiteistä. 4b-luokan oppilaat ovat maalanneet akryylimaalilla paikallisen edesmenneen naivistitaiteilija Enni Idin töitä mukaillen kissoja kukkien keskellä.


Viidesluokkalaiset ovat piirtäneet ja askarrelleet kuvia aiheenaan ”Kissalle rusetti”.