tiistai 5. lokakuuta 2021

PADASJOEN LASTEN TAIDETTA PIKANTISSA 5.10.-12.11.2021

Galleria Pikantissa on avautunut Padasjoen lasten taidenäyttely, jossa on esillä eri ikäisten lasten töitä. Majavan päiväkodin lapset ja Kullasvuoren yhtenäiskoulun oppilaat ovat tehneet askarteluja, piirroksia ja maalauksia.


Aiheina ovat esimerkiksi värikkäästä luonnosta auringonkukat, syksyiset lehdet ja sienet.


Majavan päiväkodin eskarit ja viskarit ovat tehneet kuvia aiheenaan ”Minulle tärkeä asia”.Peukaloiset puolestaan ovat askarrelleet eläinten syksymetsän ja koristelleet sen sormiväreillä.
1-4-vuotiaat lapset ovat itse painaneet kukilla ja lehdillä paperipellolle kukkasia.Kullasvuoren koulun ekaluokkalaiset ovat tehneet pastelliliiduilla auringonkukkien kuvia.Tokaluokkalaiset ovat maalanneet ja askarrelleet kuvia lätäkköön astuvista hahmoista sateenvarjon kanssa. Teemana on ”Syksyistä värioppia”.


Kolmannen luokan oppilaat ovat askarrelleet ”Hirveän upeaa” -kollaasin.Nelosluokkalaiset ovat piirtäneet kortteja teemanaan ”Minä viivana”.Toisella seinällä on viidesluokkalaisten vesiväreillä maalaamia kuvia sienistä.Kuudennen luokan oppilaat ovat piirtäneet kuvia valkoiselle paperille doodlausmenetelmällä.