tiistai 4. lokakuuta 2022

PADASJOEN LASTEN TAIDENÄYTTELY 4.10.-11.11.2022

Galleria Pikantissa on alkanut Padasjoen lasten taidenäyttely, joka koostuu Kullasvuoren koulun oppilaiden, Majavan ja Pikkumajavan päiväkotien lapsiryhmien sekä perhepäivähoidossa olevien lasten töistä. Tekotapoja on monipuolisesti eli askarteluja, piirroksia sekä vesiväri- ja pastellimaalauksia.


Perhepäivähoidossa olevat lapset ovat maalanneet syysmyrskyn paperille.


Pikkumajavan alle 3-vuotiaat taiteilijat ovat luoneet yhdessä Ruskametsän hyödyntäen foliopalloja ja kuplamuovia.Minimajavan peikkometsän asukkailla on tärkeä ohje varoa kärpässieniä.Majavan päiväkodin peukaloisten ryhmä on askarrellut hillopurkin kuvia. Eskarit ja viskarit ovat koonneet puiden lehdistä luontomuotoja.


Kullasvuoren koulun ekaluokkalaiset ovat laittaneet Apilatien aapisen Annin ja Masan seikkailemaan Padasjoen maisemissa. Tokaluokkalaisten askarteluissa on esillä kesää säilöessä -teema.Kolmannen luokan oppilaat ovat valmistaneet värikkäitä kollaaseja kesämuistoista. 


Neljäsluokkalaiset ovat maalanneet hehkuvia auringonlaskuja vesiväreillä sekä askarrelleet taikaperhosia.Viidennen luokan oppilaat ovat taiteilleet syksyn lehden väri-iloa sekatekniikalla. Kuudesluokkalaisten siveltimistä ovat lähtöisin maalaukset linnusta ja auringonkukista.


Näyttely avoinna:
ti-pe 10-15.30 
la 10-14