torstai 30. maaliskuuta 2023

YLÄKOULUN JA LUKION KEVÄTNÄYTTELY PADASJOELLA

Galleria Pikantissa on alkanut Padasjoen yhtenäiskoulun yläkoululaisten ja lukiolaisten kuvaamataidon töiden kevätnäyttely (28.3.-14.4.2023). Nuoret ovat tehneet työt kuvaamataidon opettajansa Vesa Koskisen johdolla.Esillä on esimerkiksi piirroksia, maalauksia, kipsi- ja savitöitä, mosaiikkia ja erilaisia kolmiulotteisia töitä. Aiheina ovat ihmiset, eläimet, maisemat ja rakennetut miljööt.
7. luokan oppilaat ovat piirtäneet ja maalanneet naivistisia töitä. He ovat tehneet myös pointillistiset maalaukset.
Tiskin taakse seinälle kiinnitetyt värikkäät kipsinaamiot ovat myös heidän töitään, kuten myös vitriiniin asetellut maalatut kivet sekä tuikkutakat pöydällä.


Toisella puolella vitriinissä on 8. luokan oppilaiden savesta muovaamia jalkineita. Pöydällä puolestaan on heidän kolmiulotteisia mosaiikkitöitään. Seinällä on heidän vastaväreillä tekemiään kuvia otsikolla negatiivi/positiivi. Pöydällä on heidän suunnittelemiaan ja rakentamiaan siltoja.9. luokan oppilaat ovat tehneet sekatekniikalla vaikuttavia Eläinten viikon julisteita. He ovat tehneet myös omista aiheistaan maalauksia. Esillä on myös heidän abstrakteja maalauksiaan.
Juniorit ovat maalanneet kantaaottavia kuvia. Seniorit puolestaan ovat rakentaneet kolmiulotteisia tilamallinnuksia.Galleria Pikantti, Keskustie 16
Avoinna ti-pe 10-15.30, la 10-14, 
suljettu pitkäperjantaina 7.4.